3 Webshops   1 Bestelling   1 Spaarsysteem

Meest gestelde vragen

 

Hidden Anchor Link

Waarom kan ik nu het beste bij EveryBodyCare.com kopen en niet bij de concurrent? ;-)

Ons team werkt keihard om u de beste deal te geven. Wij staan voor de volgende trefwoorden aan de kant van de klant.
Kwaliteit. Voorraad. Service. Veiligheid. Gemak. Snelheid. Prijs.

EveryBodyCare biedt u de manier om efficiënt en comfortabel te winkelen voor uw favourite verzorgings- en beautyproducten, op elk moment van de dag. Naast een groeiend assortiment top producten bieden we elke dag een unieke Dagaanbieding en elke week speciale Weekaanbiedingen.
In deze gebruiksvriendelijke webshop kunt u eenvoudig op diverse manieren afrekenen zoals bijvoorbeeld met iDEAL, en uw bestelling wordt snel geleverdEn minstens even belangerijk: goed ingepakt in een stevige doos. Naast alle voordelen van het thuiswinkelen in het algemeen, bent u er bij ons zeker van dat u gloednieuwe en originele producten ontvangt en bieden u daarom gerust onze Niet Goed Geld Terug Garantie.

Wij concentreren daarnaast al onze acties op het bieden van een "Delightful Customer Experience" aan elke klant. EveryBodyCare is een kleine onderneming en wij geloven dat hoe groter een bedrijf is, hoe groter het risico is dat het z'n klanten voor vanzelfsprekend neemt, of erger: als een statistiek.

Ons team werkt hard aan een gemeenschappelijk doel: Het overtreffen van uw wensen bij het bestellen van schoonheids- en verzorgingsproducten.
Onze zeer aantrekkelijke pijzen en daar bovenop nog een automatisch spaarsysteem voor extra korting helpt hier natuuurlijk ook aan mee.
Naast de efficiëntie van ons hele proces, zijn onze artikelen ondermeer goedkoper omdat EveryBodyCare geen duur winkelpand nodig heeft en ook minder kosten heeft aan verkopers, kassieres, onderhoud en schoonmaak.
Bovendien heeft EveryBodyCare een wereldwijd afzetgebied en kan daarom groter inkopen en krijgt daardoor een lagere prijs. Dit alles is in uw voordeel.


Hidden Anchor Link

Zijn alle producten echt/origineel?

Absoluut, wij verkopen de originele A-merken met de bijbehorende kwaliteit.
Het is uiteraard een overtreding van de wet om nagemaakte producten te verkopen en wij bedrijven een eerlijke onderneming.


Hidden Anchor Link

Hoe werkt jullie automatisch spaarsysteem?

Bij EveryBodyCare hoeft u niet te denken aan een kortings - of bonuspas wanneer u gaat winkelen.

Automatisch sparen:
Al onze klanten sparen per bestelling automatisch 10 spaarpunten bij elk besteed bedrag aan artikelen boven de € 10,-  excl. btw.
Een aankoopbedrag aan producten van meer dan € 20,- ex. btw is 20 spaarpunten, meer dan € 30,-  ex btw is 30 punten etc.
Deze spaarpunten kunnen gebruikt worden voor korting op een volgende bestelling.
50 spaarpunten is € 2,50 korting, 100 is € 5,- korting, 150 is € 7,50 korting, 200 is € 10,- korting, 300 is € 15,- korting etc. behalve indien u bij deze bestelling al een kortingscoupon of actiecode inwisselt.
Bij nieuwe aankopen kan de klant het saldo aanspreken of juist laten groeien.
Op de verzendkosten spaart u geen spaarpunten op.

SPAREN:
Aankoopbedragen van artikelen per € 10,- excl btw = 10 punten.

INWISSELEN:
50 punten zijn in te wisselen voor € 2,50 korting.
100 punten zijn in te wisselen voor € 5,- korting.
150 punten zijn in te wisselen voor € 7,50 korting.
200 punten is € 10,- korting.
300 punten is € 15,- etc.


Korting op aankoopbedrag incl btw ex verzendkosten.
Kortingspunten zijn NIET in te wisselen bij speciale dagaanbiedingen en niet samen met kortingscode of actiecode. (of/of korting).
Niet inwisselbaar tegen uitbetaling van geld. Opgespaarde punten vervallen na 1 jaar. Wij sturen 1 maand voordat dit gebeurt een herinnering met uw kortingsbedrag naar uw e-mailadres, indien u hier niet op reageerd worden deze punten automatisch in mindering gebracht op uw spaartegoed. Max 500 punten in te wisselen per bestelling.

 

Hidden Anchor Link

Wat moet ik doen als ik mijn password ben vergeten?

Geen probleem.Kijk naar de “Log-in” sectie rechts boven op de site. Daar klikt u op "Login vergeten”. U komt vervolgens op een pagina waar u uw e-mailadres kunt achterlaten. Binnen enkele minuten nadat u uw e-mailadres hebt ingevoerd, ontvangt u een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op die link om een nieuw wachtwoord op te geven.Verzenden jullie ook catalogussen?

Nee helaas, wij werken momenteel niet met catalogussen en/of bladen. Dit is omdat wij elke dag onze webwinkel actualiseren omdat wij elke dag nieuwe producten binnen krijgen. Bij de tijd dat onze catalogus bij u zou zijn, zou deze al niet meer actueel zijn.


Hidden Anchor Link

Heeft u een andere vraag?

Aarzel niet om uw vraag te stellen, maar mail 'm gewoon naar info@EveryBodyCare.com.
U kunt ook laten weten hoe wij u beter van dienst kunnen zijn in de toekomst. Tenslotte zijn wij er voor u! E-mails ontvangen gedurende kantooruren worden normaal gesproken binnen 1 uur beantwoord. De reactiesnelheid hangt af van eventuele drukte en/of complexiteit van de vraag.

Terug naar boven

even geduld a.u.b